Udruženje za Hipoterapiju i aktivnosti uz pomoć konja
"POTKOVICA"

Jačanje kompentencije dece, adolescenata i njihovih porodica kroz inkluzivnu praksu

Početna // vesti // Jačanje kompentencije dece, adolescenata i njihovih porodica kroz inkluzivnu praksu
Pod pokroviteljstvom Gradske uprave Grada Beograda- Sekretarijata za socijalnu zaštitu od prvog oktobra otpočeo je projekat " Jačanje kompentencije dece, adolescenata i njihovih porodica kroz inkluzivnu praksu " . Drugu godinu za redom ovaj program pruža podršku deci i omladini iz osetljivih struktura da razviju svoje kapacitete i ovladaju osnovnim socijalnim i životnim veštinama.

Radionice - Radno okupacione
Kroz kreativne zadatke radni terapeut oblikuje igre i na zabavan način pospešuju druženje, učenje i razvijanje praktičnih veština i sposobnosti. Aktivnosti se sprovode u prirodi ili kabinetu u zavisnosti od radne teme i zadatka.

Radionice " Škola životnih i socijalnih veština "
Učvršćujući saznajne veštine, sticanjem konkretnih znanja vezanih za radno angažovanje i različite životne prilike deca i adolescenti razvijaju sposobnosti samovrednovanja i samopoštovanja.

Psihosocijalne radionice za roditelje
Kroz tretmane psihologa putem socijalne i emotivne podrške, roditelji osnažuju kompetencije i upoznaju prava njihove dece.

Program " Jačanje kompetencije dece, adolescenata i njihovih porodica kroz inkluzivnu praksu " realizuje se u periodu od 01.10.2018. do 31.03.2019. godine dva puta nedeljno.
Termini održavanja radionica su definisani i fiksni, obavezna je najava korisnika unapred. Zato Vas molimo da se javite i na vreme zakažete termine za Vaše dete i Vas.

Informacije, prijave i rezervacije možete obaviti putem broja telefona: ‎
+381 60 7070 748
Kontakt osoba- Dubravka Jelisavčić


Očekujemo Vas da kroz planski vođenu igru i zabavu zajedno, kvalitetno i kreativno jačamo sopstvene snage .

Postavio Admin /

 Decembar, 03 2018 / Vesti

Korisni linkovi