Udruženje za Hipoterapiju i aktivnosti uz pomoć konja
"POTKOVICA"

Budi vitez 2

Početna // vesti // Budi vitez 2
Pod pokroviteljstvom Sekretarijata za sport i omladinu Beograd u ponedeljak 19. 06. 2017. godine otpočinje projekat " Budi vitez 2 " .

Namenjen je učenicima specijalnih osnovnih i srednjih škola sa teritorije Grada Beograda, kao i učenicima iz redovnih osnovnih i srednjih škola koji su u programu inkluzije.

Stručni tim udruženja „Potkovica“ kreirao je sadržaje namenjene deci i omladini sa različitim oblicima invaliditeta školskog uzrasta.

Osnovni cilj ovog projekta je struktuiranje slobodnog vremena učenika tokom letnjeg raspusta kroz sportsko – rekreatini program.
Ove godine korisnici će imati priliku da se oprobaju u tri olimpijske i paraolimpijske discipline: jahanju, atletici i golbalu. Kroz sport uz edukaciju, rekreaciju i relaksaciju učenici će moći da dožive nova iskustva.

Program " Budi vitez 2 " realizuje se u period od19-tog juna do 30-tog avgusta 2017. godine, svakog ponedeljka, srede i petka u period od 09.00 do 11.00 časova. Program jahanja sprovodiće se na prostoru JP Hipodrom Beograd, dok će atletika i golbal biti realizovani u Gradskom centru za fizičku kulturu (zgrada starog Difa).

Konjičko udruženje i TPK udruženje " Potkovica " zajedno sa stručnim saradnicima iz oblasti atletike i golbala vode vas u nove sportske pobede, vidimo se.

Postavio Admin /

 Jun, 18 2017 / Vesti

Korisni linkovi